Kenya Boleh Membawa Cara Untuk Universal Health Care Di Afrika

Health Care Di Afrika

Charlie Elphicke, Tory MP untuk Dover, dan pegawai di Jabatan Kesihatan telah mooting idea seluruh negara identiti cek untuk pesakit sebelum mereka menerima NHS rawatan di UK. Bagian dari alasan mengapa korea tidak ikut debat itu karena semuanya begitu tolol: untuk korea, ia adalah jelas itu sebuah negara yang harus menjamin rakyat asuransi kesehatan, dan cara termurah untuk mencapai itu adalah satu-pembayar sistem seperti Korea.

Skor maju dan separuh negara-negara maju di dunia yang bisa melakukan ini tanpa mengubah negara mereka ke Rusia. (Kecuali, tentu saja, jika negara mereka adalah Rusia.) Tidak ada gunanya dalam menonton perdebatan di mana sisi lain adalah alasan langit tidak biru.

Dengan ini dalam pikiran, orang pendekatan untuk menangani banyak wabak adalah untuk mempunyai asas shift di negara ini pendekatan untuk menetapkan amalan dan meningkatkan kesadaran risiko dan manfaat opioid. Untuk akhir ini, jawatankuasa disarankan meningkatkan pendidikan untuk kedua-dua pakar kesihatan dan orang ramai. Itu pendidikan harus melibatkan mandat sakit yang berkaitan dengan pendidikan untuk semua para profesional yang memberikan peduli kepada orang-orang dengan rasa sakit, memerlukan dan memberikan pelatihan dasar dalam rawatan banyak menggunakan gangguan untuk kesihatan, dan latihan prescribers dan farmasi untuk mengenali dan peguam pasien yang berada pada risiko yang banyak untuk menggunakan gangguan atau berlebihan. Di samping itu, jawatankuasa telah disambar oleh relatif kurang perhatian untuk mendidik masyarakat umum tentang risiko dan manfaat preskripsi opioid dan dipanggil untuk menilai dampak dan kos sebuah program pendidikan yang menimbulkan kesedaran antara pasien dengan rasa sakit dan orang ramai.

Baru-baru ini CBO laporan membuktikan banyak Republikan tuntutan sekitar semasa health care undang-undang ( anda bisa membaca laporan itu di sini ). Obamacare tidak di ambang runtuh kecuali subsidi dikeluarkan oleh semasa cadangan undang-undang. Namun ini adalah strategi yang berkesan untuk GOP.

Republikan cinta untuk menunjukkan bagaimana kerajaan yang tidak cekap dan kemudian menghabiskan waktu mereka bekerja untuk mengesahkan ini tuntutan (eg. Jason Chaffetz menonjolkan kekurangan keselamatan dalam Benghazi, tepat setelah itu jawatankuasa ditarik dana untuk keselamatan di Benghazi).

Kerana falsafah Terapi Pekerjaan, kita boleh menyumbang kepada individu, syarikat dan masyarakat pada umumnya pada umumnya pelbagai, termasuk, namun tidak terbatas untuk: 1) meningkatkan kualitas kesihatan peduli, 2) meningkatkan pengguna dan kepuasan pelanggan dalam aktiviti seharian dan proses kerja, 3) memudahkan sesuai menggunakan khidmat kesihatan dan produk-produk bila perlu. Matlamat utama kami? Untuk 1) mengurangkan kos di seluruh health care berlatih dan penggunaan, 2) mencegah dan had upaya dan kecacatan dalam hidup setiap hari, bekerja dan bermain dengan baik seperti 3) mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan.

Dengan saya slot terpelihara, aku mempunyai dua pilihan untuk pelantikan: download aplikasi dalam telefon saya atau menggunakan saya pelayar. Saya memilih yang terakhir. Yang sebenar pelantikan merasa tidak berbeda dari pemeriksaan berkala.

Melalui video chat, saya menjelaskan aduan saya dan meminta array biasa susulan soalan.


Ketika aku mendaftar, aku memberikan doktor akses untuk Negara saya Khidmat Kesihatan (NHS, UK awam berkuasa kesihatan) rekod, jadi saya berasumsi mereka telah mampu untuk memverifikasi bahwa ini adalah ulang keadaan. Satu-satunya hal itu tak terjadi adalah seorang dokter poking di bengkak, bertanya padaku bagaimana rasanya, dan sebagainya. Bukannya aku telah diminta untuk melakukan itu menusuk diri sendiri dan melaporkan kembali ke atas sensasi.